profiel foto website

Mia styling & visagie


Be your own kind of beautiful!

 

instagram facebook youtube

 

Header

Reviews

Ben je ook tevreden en wil je het graag kenbaar maken, stuur me dan een e-mail met jouw review!

 

 • Such a lovely place to find new old treasures!

  Such a lovely place to find new old treasures! thanks for having us today in your beautiful vintage shop ❤️✨️💕

 • Ontzettend blij mee, ik zou het dan ook aan iedereen aanraden.

  Ik schakelde Mieke in voor een Kledingkast Make-over omdat ik sinds mijn zwangerschap niet meer goed weet wat ik met mijn garderobe aan moet (letterlijk en figuurlijk). De make-over was niet alleen heel gezellig, maar Mieke heeft mij ook heel veel nieuwe, toffe combinaties laten zien die ik kan maken met de kleding die ik al had. Soort van nieuwe garderobe, maar zonder iets nieuws aan te schaffen! Ontzettend blij mee, ik zou het dan ook aan iedereen aanraden. Dankjewel Mieke! 💛

 • Laat jezelf stralen met de visagie van Mieke

  Een aanrader. Laat jezelf stralen met de visagie van Mieke. Ze weet het beste uit jezelf te halen door jou op natuurlijke en professionele wijze op te maken. Ze geeft goede tips en laat ook zien hoe. Ik zeg: doen!

 • Mieke is super professioneel!

  Mieke is super professioneel, heeft verstand van haar vak en luistert heel goed naar wat jij wilt. Terwijl ze bezig is legt ze precies uit wat ze doet en welk effect het heeft. Echt te gek!

 • Mieke verstaat haar vak

  Mieke voelt heel goed aan wat voor een type je bent en wat bij je past! Ik zag er prachtig uit door een mooie, subtiele make-up. Kortom Mieke verstaat haar vak en is daarbij ook nog eens een lieve, spontane meid. Nogmaals bedankt!